Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


accessoires:exterieur:ax_rallye

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
accessoires:exterieur:ax_rallye [2013/01/15 01:24]
michel aangemaakt
accessoires:exterieur:ax_rallye [2018/09/22 10:55] (huidige)
Regel 10: Regel 10:
 De prijs voor de kit bedroeg NLG 832,34 (NLG 693,62 excl. BTW). De prijs voor de kit bedroeg NLG 832,34 (NLG 693,62 excl. BTW).
  
-{{ :​accessoires:​exterieur:​ax_rallye:​ax_rallye_linksachter.jpg?​200|}}Uit een van de accessoire boeken ​blijkt wel dat Citroën goed heeft gekeken naar haar eigen verleden. De Citroën VISA Chrono moet namelijk de inspiratiebron zijn geweest. Dit voorgaande is op te maken uit de volgende zin.+{{ :​accessoires:​exterieur:​ax_rallye:​ax_rallye_linksachter.jpg?​200|}}Uit een van de accessoireboeken ​blijkt wel dat Citroën goed heeft gekeken naar haar eigen verleden. De Citroën VISA Chrono moet namelijk de inspiratiebron zijn geweest. Dit voorgaande is op te maken uit de volgende zin.
 > "​Bijgaande afbeelding laat zien dat de kit op een soortgelijke manier wordt gemonteerd als bij de VISA Chrono."​ > "​Bijgaande afbeelding laat zien dat de kit op een soortgelijke manier wordt gemonteerd als bij de VISA Chrono."​
 Had Citroën met deze kit dan een Citroën AX Chrono in gedachte? Het blijft onduidelijk want want de set was alleen als accessoire te verkrijgen en is nooit seriematig toegepast. Had Citroën met deze kit dan een Citroën AX Chrono in gedachte? Het blijft onduidelijk want want de set was alleen als accessoire te verkrijgen en is nooit seriematig toegepast.
accessoires/exterieur/ax_rallye.txt · Laatst gewijzigd: 2018/09/22 10:55 (Externe bewerking)