Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
start [2019/04/27 23:49]
michel [Over de Wiki]
start [2019/04/28 08:58] (huidige)
michel
Regel 5: Regel 5:
 In de tijd zijn er in totaal 2.425.138 AX'en gebouwd[(Wikipedia:​ http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​Citroen_AX)]. In de tijd zijn er in totaal 2.425.138 AX'en gebouwd[(Wikipedia:​ http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​Citroen_AX)].
  
-De AX is er in verschillende [[uitvoeringen]] geweest. Van goedkope [[Uitvoeringen:​AX|AX 10 E]] tot de dure [[Uitvoeringen:​AX TZS|AX 14 TZS]]. Ook hebben er sportieve uitvoeringen bestaan in de vorm van de [[Uitvoeringen:​AX GT]], [[Uitvoeringen:​AX GTi]] en voor de homologatie de [[Uitvoeringen:​AX Sport]] waar later ook een seriematige productie van is geweest.+De AX is er in verschillende [[uitvoeringen]] geweest. Van goedkope [[Uitvoeringen:​AX|AX 10 E]] tot de dure [[Uitvoeringen:​AX TZS|AX 14 TZS]]. Ook hebben er sportieve uitvoeringen bestaan in de vorm van de [[Uitvoeringen:​AX GT]], [[Uitvoeringen:​AX GTi]] envoor de homologatiede [[Uitvoeringen:​AX Sport]] waar later ook een seriematige productie van is geweest. Verder kent de AX een divers palet aan [[uitvoeringen#​speciale uitvoeringen]] zoals de [[uitvoeringen:​AX GT Chic]], [[uitvoeringen:​AX K-WAY]], [[uitvoeringen:​AX Furio]] en [[uitvoeringen:​AX Exclusive]].
  
 Als de AX voor 1 doel gebouwd zou zijn dan was dit wel voor zuinigheid. In de jaren voordat de AX in productie ging was er het project [[ECO 2000]]. Uit dat project is veel lering gehaald voor een nieuwe zuinige auto waar later de AX uit voortgekomen is. Als de AX voor 1 doel gebouwd zou zijn dan was dit wel voor zuinigheid. In de jaren voordat de AX in productie ging was er het project [[ECO 2000]]. Uit dat project is veel lering gehaald voor een nieuwe zuinige auto waar later de AX uit voortgekomen is.
start.txt · Laatst gewijzigd: 2019/04/28 08:58 door michel